Punge o.lign.

På denne side finder du en oversigt over de punge o.lign., jeg har til salg, eller du kan bestille.

Hvis ikke andet er nævnt, er papir beklædt med bred, gennemsigtig tape, så det er vandfast og kan tåle rengøring med opvredet klud og regnvejr.


Hvis du ønsker at købe en af pungene på siden eller bestille din helt egen udgave, kan du sende en besked på en mail til ReCyklisten@gmail.com. Brug også gerne mailen, hvis du har brug for flere oplysninger.

....og spørg gerne efter det, du ønsker dig, men ikke ser. Jeg vil meget gerne være med til at udvikle og flette din egen model.

Betaling forud med bankoverførsel / mobilepay (+ porto) eller ved afhentning. Bestillingsarbejder betales med halvdelen, inden arbejdet påbegyndes, resten lige før levering.


Der er en historie bag alt, hvad jeg har flettet. Hvis du gerne vil læse historien, kan du finde den på bloggen ReCyklisten via link på hver enkelt ting.

Efterhånden kommer der også opskrifter på alle pungene, så du kan flette din egen udgave. Spørg også gerne efter opskrift på de ting, hvor det ikke er angivet. Måske er den lige på trapperne, eller jeg kan skrive den til dig specielt.